Podrum Aleksić

nazad Nazad na sajt vinarije Aleksic
decembar 22nd, 2013

Škola vina u vinariji Aleksić

go site Nakon velikog broja upita i inicijative od strane ljubitelja vina iz Niša, Leskovca i Vranja, početkom decembra 2013. održano je prvo predavanje na temu kulture vina u Vinariji Aleksić iz Vranja.

quanto e il minimo di versamento per avere il conto demo in opzioni binarie

watch Predavanje je održala potpredsednica SERSA Đurđa Katić, tehnolog i višestruki prvak Srbije na takmičenjima za najboljeg somelijera Srbije i stalni predavač na profesionalnoj obuci za somelijere u Beogradu.

günlük forex haberleri O načinu života sa vinom, mitovima o vinu i ukorenjenim zabludama slušalo je 25 ljubitelja vina sa juga Srbije. Saznali su i kako se vino pravilno servira i kako se testira, te kako se slaže sa hranom, koje kombinacije su dobre, a koje tek prosečne. Za vežbe degustacije najbolji kandidati su bili Žuti cvet, Barbara i Kardaš, dok za slaganje sa hranom Bonaca, Bonaca Limited i arhivski Kardaš 2007.

rencontre synonymo Polaznici Škole vina vinarije „Aleksić“

http://melroth.com/?komp=top-trading-in-opzioni-americane-marco-doni-scam&b02=9f Ovo predavanje privuklo je veliku pažnju i već je u najavi drugi korak na ovom putu kroz svet vina na koji su prisutni na predavanju pošli zahvaljujući organizaciji sestara Aleksić koje planiraju da svoju vinariju i u budučnosti iskoriste kako bi u južnim krajevima Srbije vratili vinsku kultutru tamo gde joj je zapravo mesto.

http://milehiproperty.com/?ki0oss=How-to-get-easy-money-real-racing-3&4b3=d1 Izvor: vino.rs

Leave a Response

http://pialadunia.es/?espikoleto=hombre-solo-imagen&afc=ee

http://docimages.fi/?dereter=bin%C3%A4re-optionen-webinar-aufgenommen&254=ab