Podrum Aleksić

nazad Nazad na sajt vinarije Aleksic
decembar 22nd, 2013

Škola vina u vinariji Aleksić

opcje binarne hazard Nakon velikog broja upita i inicijative od strane ljubitelja vina iz Niša, Leskovca i Vranja, početkom decembra 2013. održano je prvo predavanje na temu kulture vina u Vinariji Aleksić iz Vranja.

http://inter-actions.fr/bilobrusuy/3284

source link Predavanje je održala potpredsednica SERSA Đurđa Katić, tehnolog i višestruki prvak Srbije na takmičenjima za najboljeg somelijera Srbije i stalni predavač na profesionalnoj obuci za somelijere u Beogradu.

olx mujer busca hombre buenos aires O načinu života sa vinom, mitovima o vinu i ukorenjenim zabludama slušalo je 25 ljubitelja vina sa juga Srbije. Saznali su i kako se vino pravilno servira i kako se testira, te kako se slaže sa hranom, koje kombinacije su dobre, a koje tek prosečne. Za vežbe degustacije najbolji kandidati su bili Žuti cvet, Barbara i Kardaš, dok za slaganje sa hranom Bonaca, Bonaca Limited i arhivski Kardaš 2007.

source site Polaznici Škole vina vinarije „Aleksić“

see url Ovo predavanje privuklo je veliku pažnju i već je u najavi drugi korak na ovom putu kroz svet vina na koji su prisutni na predavanju pošli zahvaljujući organizaciji sestara Aleksić koje planiraju da svoju vinariju i u budučnosti iskoriste kako bi u južnim krajevima Srbije vratili vinsku kultutru tamo gde joj je zapravo mesto.

rencontres amicales en corse Izvor: vino.rs

Un'see è uno strumento derivato in base al quale l'acquirente dell'opzione acquista il diritto, ma non l'obbligo, di acquistare un titolo (detto This entry was posted on nedelja, decembar 22nd, 2013 at 10:52 and is filed under Некатегоризовано. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Response

http://www.goodlight.it/?bioreresd=iqoption-e-autorizzato-consob&48e=62

http://plugwayapp.com/?biznes=rechercher-dans-les-forums&87f=95